Våra experter hittar mer - Refero Revision AB

Våra experter hittar mer

Vi vågar påstå att våra medarbetare är skarpast i branschen. Deras outtröttliga drivkraft och nyfikenhet skapar dagligen värden för våra kunder. Med lång erfarenhet och gedigen specialistkompetens ger vi högst återföring.

Lars Fyhr

VD

Lars är en av grundarna till Refero och vår marknadsförare som får fler organisationer att upptäcka fördelarna med våra tjänster. Lars är också den som står för visionerna i företaget – som ser skogen för alla träden och brinner för Referos framtida utveckling.

Tele 070-622 65 86

Joakim Severinus

Administrativ chef

Joakim är den andra grundaren till Refero, och x-faktorn som får ekvationen att gå ihop. Joakim är Lars motpol i det mesta. Han ser träden före skogen, är analytisk på detaljnivå med stort kunnande inom systemflöden och deras sammanhang.

Tele 070-622 65 87

Peter Söderberg

Analytiker

Peter har lång revisionserfarenhet och gedigen kunskap om kommunkontosystemet och moms. Han blir ofta klar med sina uppgifter innan vi visste att de ens var påbörjade, och förutom sin expertis har Peter erfarenhet från såväl stora dagligvaru- och detaljhandelskedjor som bank och finans.

Tele 070-622 66 53

Jenny Ripäng

Analytiker

Alla bolag har nytta av en perfektionist – låt oss presentera Jenny. Med stort engagemang och intresse gör hon det lilla extra och inget lämnar hennes händer utan en sista granskning. Jenny har tidigare arbetat i flera multinationella koncerner.

Tele 070-622 66 03

Peter Larsson

Analytiker

Inget team är fullständigt utan en stabil spelare på vänsterkanten (Peter bor på västkusten). Förutom erfarenheten av att arbeta hos oss, med både kommuner och privata företag, har Peter erfarenhet från arbete i stora koncerner och inom business control.

Tele 070-622 65 36

Malin Rydlund

Analytiker

Malin hinner med mycket på liten tid och förutom hennes jobbprojekt, extraknäcker hon som cyklist – på proffsnivå förstås, i linje med Referos signum att satsa 100 procent i allt vi gör. Vi är mycket tacksamma över att ha en så målfokuserad och effektiv spelare i vårt team.

Tele 070-622 15 34

William Fyhr

IT-tekniker

William är vår yngsta medarbetare som vi bland annat kontaktar vid datarelaterade problem. Han har specialiserat sig på IT och konvertering av data. Som typisk 80-talist använder William internet och modern teknik till allt. Innan han kom till Refero använde han sin tekniska nyfikenhet hos ett internationellt läkemedelsbolag.

Tele 070-622 65 40

Johan Tystrand

Dataspecialist

Med sin mångåriga erfarenhet inom datakonvertering finns det ingen datamängd för stor, och inget ekonomisystem för klurigt för Johan att hantera. Tvärtom, ju mer komplext och stort desto bättre.

Tele 070-622 67 90

Christopher Solberg

Sälj- och marknadsansvarig

En livsnjutande optimist som bara ser allt på ett positivt sätt. Alltid ett leende på läpparna. Är glaset halvfullt eller halvtomt? För Christopher är det halvfullt och det går med enkla medel få det påfyllt. God lyssnare men föredrar att prata om allt och ingenting. Golf och bilar är något han kan prata väldigt länge om.

Tele 070-622 67 56

Ronnie Peterson

Skatteexpert

Vi har förmånen att tillgå Sveriges förmodligen främsta moms- och skatteexpert, Ronnie Peterson. Ronnie har bland annat arbetat som skattechef på Vattenfall, skattesakkunnig hos Sveriges kommuner och landsting (SKL) och haft uppdrag i skattetekniska utredningar för finansdepartementet. Med över 40 års erfarenhet inom moms- och skattefrågor är Ronnie en gedigen resurs.

Tele 070-592 42 66

Kom och hälsa på!

Refero revision AB

Adress
Liljeholmsvägen 16, 117 61 Stockholm
(Stora Gårdshuset, Stora Katrinebergs gård)
vägbeskrivning
Telefon 08-22 61 50
e-post info@refero.se

GDPR

Enligt Dataskyddslagen (GDPR) har du rätt att få information om vilken behandling av data som sker, vad som är ändamålet, under vilken tidsperiod behandlingen pågår, vilka som tar del av den och vilka konsekvenser behandlingen får. Nedan listar vi dina rättigheter:

  • Rätt till tillgång
  • Rätt till rättelse
  • Rätt till radering
  • Rätt till invändning
  • Rätt till begränsning
  • Rätt till dataportabilitet

För begäran av något av ovanstående mejla till info@refero.se och ange i ämnesraden vilken begäran som avses. Vi kommer besvara en begäran från dig utan onödigt dröjsmål och senast inom en månad från det att begäran inkommit till oss.