Refero revision AB - Vi hittar mer.


Varje år utförs miljontals transaktioner bland Sveriges företag, kommuner, landsting och organisationer. Transaktioner som även i den bästa verksamhet resulterar i en liten andel fel, med minskade intäkter till följd. Även om felmarginalen ofta är så liten som 0,5 % kan den totala summan som går förlorad bli stor. Vi hjälper dig att återföra dolt kapital och kvalitetssäkrar samtidigt dina arbetsprocesser för att avvärja framtida risker.

Vi hittar mer

Att vi hittar mer innebär inte bara att vi återför högst summor dolt kapital. Det handlar lika mycket om att vi hittar fler outlösta risker och fler möjligheter till ökad lönsamhet.

Maximalt värde till minimal insats

Vår arbetsprocess kräver en minimal insats av dig som kund. Med branschens längsta erfarenhet, gedigen kunskap och ett unikt egenutvecklat mjukvarusystem sköter vi arbetet från start till mål. Allt vi behöver är några få timmar av din tid.

Du går alltid plus

Arvode för vårt arbete utgår i form av provision på det kapital som återförs till din verksamhet. Du betalar ingenting förrän de återförda pengarna är registrerade på ditt konto.

1+1=3
Tack, vi kontaktar dig så snart vi kan!

Har du frågor?

Fyll i ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Senaste nytt